مجله اینترنتی رمز موفقیت

تیم پشت رستوران‌های محبوب مکزیکی میامی، رستوران جدیدی در آونچورا افتتاح می‌کند

دکور داخلی رستوران مکزیکی جاشینتا در آونچورا.
دکور داخلی رستوران مکزیکی جاشینتا در آونچورا.

رستوران مکزیکی جدیدی از تیم پشت باکان در وین‌وود، کوکو در گراو و تالاوارا در کورال گابلز، هم‌اکنون در آونچورا افتتاح شده است.

این مکان شمالی‌ترین رستوران جاشینتا است که در نزدیکی فروشگاه بلومینگدیل داخل مرکز خرید آونچورا واقع شده است. این رستوران که ظرفیت ۲۴۰ صندلی دارد، توسط استودیوی مستقر در مادرید، هورلی و مارتین، طراحی شده؛ که از تولوم الهام گرفته و از موادی مانند الیاف بافته‌شده، مرمر سبز، سفالگری دست‌ساز و کف‌های ترززو استفاده کرده است.

آلیکیا مارتین، هم‌بنیان‌گذار استودیوی هورلی و مارتین، گفت مواد استفاده‌شده برای نشان دادن «گرما، صمیمیت و آن حس بی‌دردسر ارتباطی که در یک منزل مکزیکی احساس می‌کنید» طراحی شده‌اند.

او افزود: «هدف ما از جاشینتا خلق فضایی زنده است که هنر مکزیکی را جشن می‌گیرد و در عین حال ریتم‌های معاصر مکزیک را در بر می‌گیرد.»

بار رستوران مکزیکی جاشینتا در آونچورا.
بار رستوران مکزیکی جاشینتا در آونچورا.

آشپزی این رستوران بیشتر به غذاهای ساحلی مکزیکی متمایل است؛ از جمله سیویچه با کوروینا و فلفل هابنرو؛ توستادهای تون نیلگون و توستادهای سالمون دودی؛ و خوراکی دریایی با برنج بسمتی، میگو، هشت‌پا، کالاماری و ساردین.

گزینه‌های گریل نیز موجود است؛ از جمله هشت‌پای آل کاربون، استیک اسکرت همراه با فلفل پابلانو کبابی و گواکاموله، و استیک تاماهاک. همچنین تاکوهای متنوعی سرو می‌شود: ساردین شیلی، میگو تمپورا، کنفی اردک، کارنیتا، بریسکت گاو دودی و زبان گاو خرد شده. گزینه‌های گیاهی و وگان نیز موجود است، مانند تاکوی کلم‌گل آل پاستور یا انچیلادهای سبزیجات.

مارگاریتاها به‌عنوان ویژه‌برداری این رستوران سرو می‌شوند؛ از جمله مانگو‌تانگو با عصاره جالاپینو و لا فاموزا با سیب، میوه پیشن، ریحان، لیمو و لیکور سنت جرمین. کوکتل‌های غیرمارگاریتا شامل دراگون اسپِل هستند که از رم، میوه پیشن، میوه اژدها و نعناع ترکیب شده‌اند؛ همچنین آبجو، شراب مکزیکی و میشلاداها در منو موجود می‌باشند.

نمای بیرونی رستوران مکزیکی جاشینتا در آونچورا.
نمای بیرونی رستوران مکزیکی جاشینتا در آونچورا.

Jacinta

آدرس: 19501 بلوار بیسکین، آونچورا

ساعات کار: 11:30 ق.ظ.-10 ب.ظ. دوشنبه تا چهارشنبه و یکشنبه؛ 11 ق.ظ.-11 ب.ظ. پنجشنبه تا شنبه.

رزرو: OpenTable

اطلاعات بیشتر: jacintarestaurant.com یا 305-315-3310

کوکتل دراگون اسپِل در رستوران مکزیکی جاشینتا.
کوکتل دراگون اسپِل در رستوران مکزیکی جاشینتا.

این مقاله ابتدا منتشر شد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.