
رستوران مکزیکی جدیدی از تیم پشت باکان در وینوود، کوکو در گراو و تالاوارا در کورال گابلز، هماکنون در آونچورا افتتاح شده است.
این مکان شمالیترین رستوران جاشینتا است که در نزدیکی فروشگاه بلومینگدیل داخل مرکز خرید آونچورا واقع شده است. این رستوران که ظرفیت ۲۴۰ صندلی دارد، توسط استودیوی مستقر در مادرید، هورلی و مارتین، طراحی شده؛ که از تولوم الهام گرفته و از موادی مانند الیاف بافتهشده، مرمر سبز، سفالگری دستساز و کفهای ترززو استفاده کرده است.
آلیکیا مارتین، همبنیانگذار استودیوی هورلی و مارتین، گفت مواد استفادهشده برای نشان دادن «گرما، صمیمیت و آن حس بیدردسر ارتباطی که در یک منزل مکزیکی احساس میکنید» طراحی شدهاند.
او افزود: «هدف ما از جاشینتا خلق فضایی زنده است که هنر مکزیکی را جشن میگیرد و در عین حال ریتمهای معاصر مکزیک را در بر میگیرد.»

آشپزی این رستوران بیشتر به غذاهای ساحلی مکزیکی متمایل است؛ از جمله سیویچه با کوروینا و فلفل هابنرو؛ توستادهای تون نیلگون و توستادهای سالمون دودی؛ و خوراکی دریایی با برنج بسمتی، میگو، هشتپا، کالاماری و ساردین.
گزینههای گریل نیز موجود است؛ از جمله هشتپای آل کاربون، استیک اسکرت همراه با فلفل پابلانو کبابی و گواکاموله، و استیک تاماهاک. همچنین تاکوهای متنوعی سرو میشود: ساردین شیلی، میگو تمپورا، کنفی اردک، کارنیتا، بریسکت گاو دودی و زبان گاو خرد شده. گزینههای گیاهی و وگان نیز موجود است، مانند تاکوی کلمگل آل پاستور یا انچیلادهای سبزیجات.
مارگاریتاها بهعنوان ویژهبرداری این رستوران سرو میشوند؛ از جمله مانگوتانگو با عصاره جالاپینو و لا فاموزا با سیب، میوه پیشن، ریحان، لیمو و لیکور سنت جرمین. کوکتلهای غیرمارگاریتا شامل دراگون اسپِل هستند که از رم، میوه پیشن، میوه اژدها و نعناع ترکیب شدهاند؛ همچنین آبجو، شراب مکزیکی و میشلاداها در منو موجود میباشند.

Jacinta
آدرس: 19501 بلوار بیسکین، آونچورا
ساعات کار: 11:30 ق.ظ.-10 ب.ظ. دوشنبه تا چهارشنبه و یکشنبه؛ 11 ق.ظ.-11 ب.ظ. پنجشنبه تا شنبه.
رزرو: OpenTable
اطلاعات بیشتر: jacintarestaurant.com یا 305-315-3310

این مقاله ابتدا منتشر شد