مجله اینترنتی رمز موفقیت

کامیون غذای کشری روت در برلینگتون راه‌اندازی شد

سرآشپز منچام کُن ترکیب تجربهٔ آشپزی‌اش در شهر نیویورک و پیشینهٔ کاری‌اش در کامیون‌های غذا در ورمانت را با رعایت مذهبی‌اش انجام می‌دهد تا منویی برای همه فراهم سازد.

منچام کُن در کامیون غذای روت‌اش با ساندویچ‌های سابچ بادمجان و پاسترامی
منچام کُن در کامیون غذای روت‌اش با ساندویچ‌های سابچ بادمجان و پاسترامی — اعتبار: ملیسا پاسانن © Seven Days

سرآشپز منچام کُن یک کامیون غذای کشری به نام روت افتتاح کرده است که به‌نظر او «غذای جهان از نگاه کشری» ارائه می‌دهد. این کامیون در پارکینگ مرکز اجتماع چاباد برلینگتون، واقع در خیابان ویلیامز جنوبی شماره ۵۷، برلینگتون مستقر است. او قصد دارد در طول زمستان به‌کار خود ادامه دهد و به‌علاوه به‌خانواده‌های ۹۰ دانش‌آموزی که به مهدکودک و مدرسهٔ روزانهٔ چاباد می‌روند، و عموم مردم خدمات ارائه دهد.

«فقط به‌خاطر اینکه غذا کشری است، به‌معنی انحصاری نیست»، کُن گفت. «برای همه و هر کسی است. من فقط عاشق این‌ام که مردم را تغذیه کنم.»

کُن، ۳۷ ساله، پس از بزرگ شدن در توپ‌شام در یک خانوادهٔ یهودی که او آن را «بسیار، بسیار همگن» توصیف کرد، به یهودی ارتدوکس حاشیدی تبدیل شد.

او کسب‌وکار خود را به‌نام سگی عزیز در خانواده که اکنون درگذشته، نام‌گذاری کرد؛ این سگ نیز به افتخار مادری از عهد عتیق، روت، که «گزیده بود یهودی شود»، نام‌گذاری شده بود، او گفت.

سرآشپز از خانواده‌ای هنرمند می‌آید و برای تحصیل در هنر به شهر نیویورک رفت، اما به‌زودی مسیر خود را تغییر داد و برای تأمین معاش به آشپزی روی آورد. در طول شش سال، کُن در آشپزخانه‌های تحت سرپرستی سرآشپزهای مشهور کار کرد؛ مهارت‌های ایتالیایی خود را تحت راهنمایی میسی رابینز، سرآشپز دارای ستاره میشلین، فرا گرفت، آشپزی لاتین‑پان را از اولریچ استرلینگ آموخت و رویکرد «از مزرعه به میز» را از مری کلیور، مالک گرین تیبل، کشف کرد.

پس از بازگشت کُن به توپ‌شام در سال ۲۰۱۲، او کامیون غذای‌اش را با نام «در مسیر» تأسیس کرد که به‌مدت حدود یک دهه جشن‌ها و رویدادهای خصوصی را تأمین می‌کرد. وقتی که او بیشتر به‌دقت مذهبی پرداخت، احساس می‌کرد کار در شبت و پختن غذایی که خود دیگر نمی‌خورد، نادرست است، کُن گفت.

در این تابستان، او کامیون کوچک‌مقابل خود را از جنس فولاد ضد زنگ کاملاً تجدید و بازسازی کرد تا با قوانین سخت‌گیرانه‌ کشری سازگار باشد. منوی روت هر هفته متفاوت است اما حتماً شامل ساندویچ پاسترامی خانگی؛ فلافل تهیه‌شده از نخود خشک؛ سیب‌زمینی‌های باریک و تازه‌برش‌خورده؛ و غذاهای مخصوص کودکان می‌شود. از آنجا که این کامیون گوشت سرو می‌کند، محصول لبنی عرضه نمی‌کند.

برای ساعات کاری، حساب اینستاگرام @ruthtruck را دنبال کنید.

این مقاله در بازهٔ ۱۹ تا ۲۵ نوامبر ۲۰۲۵ منتشر شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.